Vidović donio Dinamu tri vrlo važna boda

S velikim iščekivanjem i dozom nervoze čekali su u Dinamu ovaj dvoboj, oporavljeni Bruno Petković bio je u prvih 11, a uoči susreta najavljivan je početak pobjedničkog niza koji bi modre vratio u život.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Od početka su i jedni i drugi pokazivali veliku želju, ali nedostajalo im je mirnoće i u situacijama kada su mogli kreirati neku kvalitetniju priliku, obrane su bolje reagirale od napadača.

Ispočetka su domaćini pokušavali udarcima izvana, nije tu bilo neke opasnosti te je u biti iz prve prave prilike na obja strane postignut pogodak.

U 24. minuti Dinamo je kombinirao oko kaznenog prostora gostiju zatim je gurnuta lopta do Špikića u 16 metara, on je nije najbolje primio, ali je uspio proslijediti za Marka Bulata koji s nekih 15 metara puca prizemno, mirno i precizno za Dinamovih 1:0.

Uslijedilo je razdoblje bez pravih prilika i ono je potrajalo sve do završnice prvog dijela. Tada je prvo Baturina krasno izbacio čuvare i odjurio u kontru, dao je loptu za Petkovića u 16 metara, ali on je gubi.

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela najbolja prilika za Osijek, Bukvić je pobjegao Perkoviću i došao sam pred Zagorca, ali vratar modrih odlično reagira i brani njegov pokušaj.

I u drugom dijelu Osječani su zaprijetili pa je Zagorac morao spašavati, dogodilo se to u 55. minuti kada je ubačena lopta u 16 metara, Mierez ju je spustio za Bralića, ali on iz teške pozicije ne zabija.

Leave a comment

Sign Up Now

Become a member of our online community and get tickets to upcoming matches or sports events faster!