Lagane pobjede Zagreba i Nexea, Rudar u završnici zabio za slavlje

Dvije utakmica odigrane su u skupini A Premijer lige, a obje su završile identičnim rezultatom, 37:27 za gostujuće momčadi. Do osme pobjede u osmoj utakmici stigao je Zagreb kod Moslavine.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u redovima Zagrebaša bio Filip Glavaš s 11 golova, dok je Davor Ćavar dodao devet golova. Po pet golova kod Moslavine zabili su Marko Šehić, Lovro Barta i Alen Lukes.

Do pobjede je stigao i Karlovac u gostima kod Sesveta, a predvodio ga je Josip Tomić s osam pogodaka, dok je Nikola Finek dodao sedam golova. Karlovac je predvodio Leon Hrvojević s osam golova.

U skupini B na maksimalnom učinku ostaje i Nexe koji je slavio u gostima kod KTC Križevaca s 35:22. Najbolji je kod Našičana sa sedam golova bio Manuel Štrlek, dok je kod domaćina Jakov Dujmović postigao osam pogodaka.

Dodajmo i to da je ukupno 11 igrača gostiju postiglo barem po pogodak.

Rudar je kao domaćin slavio protiv Metkovića s 34:33, a pobjednički gol postigao je Andro Lopac 22 sekunde prije kraja susreta. Gosti imaju deset bodova, kao i Vinkovci i Poreč, dok je Rudar sada na četiri boda.

Po sedam golova za Rudar postigli su Valentino Runtas i Matej Štajnkler. Prvo ime kod gostiju Dario Raguž s osam pogodaka iz osam pokušaja.

Leave a comment

Sign Up Now

Become a member of our online community and get tickets to upcoming matches or sports events faster!